Σεξιστική επίθεση Πάγκαλου στη Ρένα Δούρου -Αποκαλεί «νούμερο» το Γλέζο‏

22:39 13/5/2014 - Πηγή: Aixmi

Σεξιστικό παραλήρημα του Θεόδωρου Πάγκαλου κατά της Ρένας Δούρου, και σκληρή επίθεση εναντίον του Μανώλη Γλέζου, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μιλώντας στον Βήμαfm κατηγόρησε την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, ότι κολλάει παντού αφίσες με τη “βρωμερή της φάτσα” επειδή νομίζει ότι είναι ωραία…

Μάλιστα, με ειρωνικό ύφος πρόσθεσε, πως “Έχω δριμύτατο παράπονο και θα το πω. Θέλω να ολοκληρωθεί πριν από τις εκλογές η καμπάνια της και να δημοσιευθεί επί τέλους και να κρεμαστεί ολόσωμη φωτογραφία της με μπικίνι!”

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δεν δίστασε να αποκαλέσει “νούμερο” τον Μανώλη Γλέζο, την ιστορική φυσιογνωμία της Αριστεράς, επειδή δεν μπορεί να μπει στο αεροπλάνο.

“Έχουν ευρωβουλευτή έναν άνθρωπο που είναι νούμερο, είπε ότι δεν μπορεί να μπει στο αεροπλάνο! Θα μείνει στο δρόμο, αν λέει ότι θα πηγαίνει στο Στρασβούργο με αυτοκίνητο! Δεν είναι ευρωβουλευτής Αθηνών, είναι Βρυξελλών –όπως τα λαχανάκια– και πρέπει να μείνει εκεί, να πηγαινοέρχεται εδώ, να συναντάει το λαό, να πηγαίνει επί τόπου όπου γίνονται έργα και αυτό να το μεταφέρει στο Στρασβούργο.”

Υποστήριξε δε ότι είναι παράλογο και εξωφρενικό ένας στους πέντε Ελληνες να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε πως πρέπει να κερδίσει τις εκλογές η ΝΔ για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη.

Ο ίδιος είπε πως θα ψηφίσει ΝΔ ή Ποτάμι και όχι ΕΛΙΑ γιατί «δεν τον θέλουν» και δεν είναι υποχρεωμένος να μείνει με μια γυναίκα που δεν τον αγαπάει….

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi