Σε εξέλιξη το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

12:35 28/11/2015 - Πηγή: Aixmi

Συνεδριάζουν από τις 12:15 το μεσημέρι οι πολιτικοί αρχηγοί.

Το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο έχει στην ατζέντα το προσφυγικό, τη Σύνοδο ΕΕ-Τουρκίας, το Ασφαλιστικό και τη συνταγματική αναθεώρηση.

Πρώτος έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο έφθασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και αμέσως μετά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

και ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Ιωάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Γιάννη Βρούτση και Γιώργο Κουμουτσάκο.

Στη συνέχεια μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και τελευταίος από τους πολιτικούς αρχηγούς προσήλθε, όπως συνηθίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Λίγο πριν τις 12:15 μπήκε στην αίθουσα όπου θα συνεδριάσει το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος.

Στην αριστερή πλευρά του τραπεζιού κάθισαν οι Αλέξης Τσίπρας, Φώφη Γεννηματά και Πάνος Καμμένος και απέναντί τους οι Ιωάννης Πλακιωτάκης, Σταύρος Θεοδωράκης και Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Τσίπρας εισέπραξε την αρνητική απάντηση από τον γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Ωστόσο του απηύθυνε πρόσκληση για μεταξύ τους συνάντηση, προκειμένου να τον ενημερώσει.

Σημειώνεται ότι στην σύσκεψη δεν έχει κληθεί η Χρυσή Αυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα