Σε εξέλιξη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

14:00 4/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται στο Προεδρικό Μέγαρο η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με θέμα συζήτησης το προσφυγικό.

Λίγα λεπτά μετά τις 12.00 έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Βασίλης Λεβέντης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ενώ ακολούθησαν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Κυριάκος Μητσοτάκης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ

Δημήτρης Κουτσούμπας, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά και τελευταίος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Τελευταίος από τους αρχηγούς, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, εισήλθε ο πρωθυπουργός και αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Αμέσως, κατά την είσοδό του στην αίθουσα της σύσκεψης ο πρωθυπουργός έδωσε στους πολιτικούς αρχηγούς φακέλους με στοιχεία για την κατάσταση σχετικά με το προσφυγικό.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τα στοιχεία αφορούν στον αριθμό των προσφύγων που φιλοξενούνται, στην πρόοδο στη δημιουργία δομών υποδοχής, καταγραφής και φιλοξενίας, στην παρεχόμενη σίτιση, στην ιατρική μέριμνα, στη φιλοξενία των ασυνόδευτων παιδιών, καθώς και στα χρονοδιαγράμματα για τη δημιουργία νέων υποδομών.

Keywords
Τυχαία Θέματα