Σε αργία ο πρώην νομάρχης Γρεβενών, Δ. Κουπτσίδης

13:51 12/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε αργία τέθηκε ο πρώην νομάρχης και πρώην δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, με απόφαση του συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, Βασίλειου Μιχελάκη.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πρωινός Λόγος» Κοζάνης, ο κ. Κουπτσίδης, κατηγορείται για εικονικά έργα της περιόδου 2008-2010, όταν ήταν νομάρχης Γρεβενών, και παραπέμπεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας που κατέστη αμετάκλητο,

ενώ διατηρούνται οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν το 2015 από την Ανακρίτρια Γρεβενών.

Συγκεκριμένα, όπως αναμεταδίδει η ΕΡΤ Κοζάνης, η υπόθεση αφορά στις απευθείας αναθέσεις των έργων: ανάπλασης των γηπέδων: Αγίου Γεωργίου, Αγίου Κοσμά Μηλιάς και Περιβολίου, όπως επίσης του Ιερού Ναού της Ιτέας και της τσιμεντόστρωσης δρόμου στο Τριφύλλι. Στην υπόθεση αυτή, φέρεται το Δημόσιο να έχει ζημιωθεί έως και με 41.000 ευρώ, καθώς, σύμφωνα με το βούλευμα δεν έχει ταυτοποιηθεί η εκτέλεσή τους από τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ.

The post Σε αργία ο πρώην νομάρχης Γρεβενών, Δ. Κουπτσίδης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα