Σαμαράς: Βάλε φρένο στους δικούς σου -Καραμανλής: Δεν εγκρίνω όσα λένε

12:13 17/2/2015 - Πηγή: Aixmi

Χωρίς ένταση αλλά με σαφήνεια, ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τον Κώστα Καραμανλή να παρέμβει σε όσους τον συναντούν και, στη συνέχεια, εγείρουν θέμα αμφισβήτησης της ηγεσίας του. Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία, φέρεται να του επισήμανε ότι δημιουργούν βλαπτική για την παράταξη εσωστρέφεια οι λεγόμενοι «καραμανλικοί» βουλευτές, την ώρα που διακυβεύεται το μέλλον της χώρας.

Ο πρώην πρωθυπουργός του απάντησε ότι ότι δεν εγκρίνει τέτοιες δηλώσεις, ούτε εμπλέκεται στην εσωκομματική διελκυστίνδα. Πολύ

περισσότερο δεν τον εκπροσωπεί κανένας -ούτε ο Βαγγέλης Αντώναρος, που καταφέρεται καθημερινά εναντίον του. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δεν μπορεί να ελέγξει τι λένε όσοι βουλευτές ζητούν να τον συναντήσουν.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι μίλησε μαζί του και τον άκουσε, έστω να υπαινίσσεται, κάτι που θα μπορούσε να εκληφθεί ως αμφισβήτηση του Αντώνη Σαμαρά. Όλοι τον ακούν να απευθύνει συστάσεις να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι, διότι οι στιγμές είναι κρίσιμες για τον τόπο.

Στη συζήτηση του νυν και του πρώην αρχηγού της ΝΔ αξιολογήθηκε και το ενδεχόμενο να αναβληθεί η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, στην οποία θα γίνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ντόρα Μπακογιάννη έχει αποφασίσει να θέσει ανοιχτά θέμα ηγεσίας, ενώ και άλλα σημαντικά στελέχη ετοιμάζονται να ασκήσουν σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της διακυβέρνησης Σαμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα