Σαμαράς -Αβραμόπουλος σε «παγετώνες» -Τον αποκαλούν «κυανόκρανο»

14:33 20/1/2015 - Πηγή: Aixmi

Δεν διεκδικεί «βραβείο θερμότητας» η χθεσινή συνάντηση Σαμαρά -Αβραμόπουλου, καθώς το εγκάρδιο κλίμα άλλων εποχών το έφαγε ο «γάιδαρος» του Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι δεν τον βοηθά καθόλου στην προεκλογική εκστρατεία και στην προσπάθεια που κάνει να πολώσει τα πράγματα απέναντι στον Σύριζα. Αντίθετα, αφήνει να κυκλοφορεί το σενάριο ότι θα προταθεί για πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετεκλογικά από τον Αλέξη Τσίπρα.

Όλα

αυτά του τα είπε, αλλά του νυν Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση το αυτί δεν ίδρωσε. Έκανε μια «χλιαρή» δήλωση βγαίνοντας από το Μαξίμου, με την οποία κάθε άλλο παρά διέψευσε τις πληροφορίες…
Είναι χαρακτηριστικό ότι στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά τον χαρακτήρισε «κυανόκρανο», μιλώντας στην aixmi.gr, και μας υπενθύμισε τις «ρεβεράντζες» που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα ως υπουργός Εξωτερικών και, στη συνέχεια, Άμυνας.

Χαρακτηριστικά της ατμόσφαιρας που επικρατεί είναι τα όσα είπε ο Δημήτρης Σταμάτης, εξ’ απορρήτων του πρωθυπουργού, στον ΒΗΜΑ fm.
Είπε ότι ο Σύριζα θα προτείνει για πρόεδρο τον Νίκο Κωνσταντόπουλο (άρα, «Αβραμόπουλε τζάμπα ελπίζεις»), πρόσθεσε ότι η ΝΔ θα επιμείνει στην υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα (άρα, «Αβραμόπουλε μην περιμένεις ούτε από εμάς») και υπενθύμισε ότι ο σημερινός Επίτροπος παραμένει εν ενεργεία αντιπρόεδρος της ΝΔ (άρα, «Αβραμόπουλε μην το παίζεις υπερκομματικός»)…

Keywords
Τυχαία Θέματα