Σάλος με βιβλίο για τον Τραμπ: Τα πορτοκαλί μαλλιά, η Ιβάνκα, η κλαμένη Μελάνια

21:57 4/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Σάλος έχει προκληθεί στους κόλπους του ρεπουμπλικανικού κόμματος αλλά και έντονο πονοκέφαλο στο Ντόναλντ μετά τις αποκαλύψεις που περιλαμβάνει το βιβλίο του αμερικανού δημοσιογράφου Μάικλ Γουόλφ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες με τον τίτλο «Fire and Fury: Inside the Trump White House».Το βιβλίο, του οποίου την εγκυρότητα αμφισβητεί ο Λευκός Οίκος, βασιζεται σε περισσότερες από 200 συνεντεύξεις.

Στις σελίδες ο αναγνώστης θα διαβάσει για την ομάδα του Τραμπ που τρομοκρατήθηκε με τη νίκη του, για τη Μελάνια που έκλαιγε από λύπη τη νύχτα της νίκης, τον οργισμένο πρόεδρο με τους γνωστούς ηθοποιούς που δεν παρεβρέθηκαν στην ορκωμοσία του και τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τη νέα του κατοικία.

Όμως το βιλίο αποκαλύπτει και πολλά πιπεράτα σετικά με τα φιλόδοξα σχέδια της Ιβάνκα Τραμπ και πώς σχεδιάζει με με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, να γίνει η πρώτη γυναίκα πλανητάρχης. «Αν κάποια στιγμή στο μέλλον υπάρξει η ευκαιρία, τότε αυτή θα είναι που θα γίνει υποψήφια πρόεδρος. Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος, δηλώνει η Ιβάνκα, δεν θα είναι η Χίλαρι Κλίντον, θα είναι η Ιβάνκα Τραμπ» φερεται να έχει συμφωνήσει η Ιβάνκα με τον σύζυγό της.

Στο βιβλίο αποκαλύπτεται επίσης ότι η Ιβάνκα Τραμπ με ειρωνική διάθεση μιλά για την… κόμμωση του πατέρας της, ενώ ο σύζυγός της και ανώτατος σύμβουλος του Τραμπ σε ερώτηση της αναπληρώτριας αρχηγού του Λευκού Οίκου για τις προτεραιότητες της αμερικανικής κυβέρνησης δεν ήξερε τι να απαντήσει.

Από τα αξιοσημείωτα αποσπάσματα του βιβλίου του Γουόλφ είναι μεταξύ άλλων:

Ο Τραμπ δεν ήθελε στην πραγματικότητα να γίνει πρόεδρος. Εκμεταλλεύτηκε ξεδιάντροπα τις εκλογές για να προωθήσει την τηλεοπτική του καριέρα και «τρομοκρατήθηκε» με τη νίκη του, όπως «σχεδόν όλοι» οι σύμβουλοί του, που τον θεωρούσαν ανίκανο, αλλά γρήγορα έπεισε τον εαυτό του ότι «άξιζε να είναι πρόεδρος».

Στην ορκωμοσία του ο Τραμπ και η γυναίκα του «είχαν μια εμφανή διαμάχη», ενώ ο προέδρος εξοργίστηκε που δεν παρέστησαν αστέρες πρώτης γραμμής.

Η Ιβάνκα -«ηλίθια σαν άχυρο»- και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ είναι ψυχροί καριερίστες που χρησιμοποιούν τον Τραμπ μόνο για τους προσωπικούς τους σκοπούς. Μάλιστα η Ιβάνκα έσπαγε πλάκα με την περίεργη κόμμωση του πατέρα της και το χρώμα των μαλλιών του λέγοντας: «Από πάνω υπάρχει μια νησίδα εντελώς φαλακρή, η οποία περιορίστηκε από εγχείρηση εμφύτευσης μαλλιών. Τα πίσω μαλλιά κάνουν κύκλο μπροστά και στα πλάγια, ισιώνονται για να καλύψουν το πάνω μέρος και κρατιούνται από μια δυνατή λακ». Το χρώμα, ανέφερε η Ιβάνκα, είναι το αποτέλεσμα ενός προϊόντος βαφής που λέγεται Just for Men, το οποίο μαυρίζει τα μαλλιά όσο το κρατάς. Αλλά «εκείνος είναι ανυπόμονος και γι’ αυτό τα μαλλιά είναι ξανθο-πορτοκαλί».

Κανείς ανάμεσα στους 200 συνεντευξιαζόμενους δεν βρέθηκε να πει μια καλή κουβέντα για τον Τραμπ. «Δεν διάβασε τίποτε. Ούτε καν έριξε μια ματιά. Ορισμένοι τον θεωρούσαν ημιμαθή». Ούτε καν ένα ωριαίο μάθημα για το Σύνταγμα των ΗΠΑ δεν άντεξε να παρακολουθήσει ο Τραμπ.

Η σύμβουλος Κέιτι Γουολς υποστήριξε ότι η συναναστροφή με τον Τραμπ είναι «σαν να θέλει κανείς να εξακριβώσει τι θέλει ένα παιδί». Ο μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ -το δίκτυο Fox News του οποίου είναι από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του Τραμπ- φέρεται να τον χαρακτήρισε «γ@μ#μ$ν#… ηλίθιο». Παρόμοιους χαρακτηρισμούς φέρονται να χρησιμοποίησαν για τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο ο υπουργός Οικονομικών Στιβ Μνιούτσιν, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Χ.Ρ. ΜακΜάστερ και ο πρώην προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, ενώ ο σύμβουλος επί οικονομικών θεμάτων Γκάρι Κον φέρεται να θεωρεί τον Τραμπ «πανηλίθιο».

Ο Τραμπ φοβάται μέσα στον Λευκό Οίκο και συχνά αποσύρεται στο υπνοδωμάτιό του χωρίς την Πρώτη Κυρία. Το προσωπικό δεν επιτρέπεται να αγγίζει τίποτε από τα προσωπικά του αντικείμενα, «ιδιαίτερα τις οδοντόβουρτσές του», ενώ καταναλώνει συνήθως έτοιμα γεύματα από ταχυφαγεία φοβούμενος μήπως τον δηλητηριάσουν.

Οι δικηγόροι του αμερικανού προέδρου απαίτησαν να «σταματήσει αμέσως» κάθε περαιτέρω δημοσίευση του βιβλίου, αποσπάσματα του οποίου έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε μέσα ενημέρωσης.

Σε επιστολή τους οι δικηγόροι καταγγέλλουν τις «ψευδείς και αβάσιμες» αναφορές που περιέχονται στο βιβλίο και απαιτούν ο συγγραφέας Μάικλ Γουόλφ και ο εκδότης να «σταματήσουν αμέσως» κάθε περαιτέρω δημοσίευση του βιβλίου, που αναμένεται στις 9 Ιανουαρίου. Ταυτόχρονα απαίτησαν να ζητήσουν επισήμως συγγνώμη.

The post Σάλος με βιβλίο για τον Τραμπ: Τα πορτοκαλί μαλλιά, η Ιβάνκα, η κλαμένη Μελάνια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα