Σάλος με τον Τραμπ: Κάποιοι μετανάστες είναι κτήνη

12:30 17/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Σάλο προκάλεσε εκ νέου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τις δηλώσεις του σχετικά με παράτυπους μετανάστες για τους οποίους είπε ότι «αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι κτήνη».

Οι δηλώσεις του ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων τόσο από Δημοκρατικούς γερουσιαστές όσο και από Μεξιακνούς αρμοδίους, τους οποίους ο Τραμπ κατηγορεί ότι δεν κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν τις ΗΠΑ.

«Έχουμε ανθρώπους εδώ που μπαίνουν στη χώρα ή προσπαθούν να μπουν και σταματάμε αρκετούς από αυτούς, αλλά μιλάμε για αλλοδαπούς. Δεν θα πιστεύατε πόσο κακοί είναι αυτοί οι άνθρωποι. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι κτήνη!» εόπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός προεδρος.

Οι δηλώσεις του ήρθαν μετά τη συνάντηση με τοπικούς ηγέτες της Καλιφόρνια που αρνούνται να συνεργαστούν με τις υπηρεσίες μετανάστευσης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

«Οι νόμοι της Καλιφόρνια παρέχουν ασφαλές καταφύγιο σε πολλούς βίαιους και βάναυσους παραβάτες, όπως είναι μέλη της συμμορίας των MS-13,και αφήνουμε στο έλεος αυτών των σαδιστών εγκληματιών αθώους άνδρες, γυναίκες και παιδιά» είπε αναφερόμενος στα μέλη της συμμορίας Μάρα Σαλβατρούτσα.

President Trump during California #SanctuaryCities Roundtable: "These aren't people. These are animals."

Full video here: https://t.co/alyS47LI5V pic.twitter.com/ifXicTHHP0

— CSPAN (@cspan) May 16, 2018

The post Σάλος με τον Τραμπ: Κάποιοι μετανάστες είναι κτήνη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα