Σάλος με ημερολόγιο της ΕΛΑΣ με «Μακεδονία» και «Βόρεια Κύπρο»

22:34 21/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Σάλος με την ατζέντα της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2019. Οι δημιουργοί της υπέπεσαν νσε ένα μεγάλο σφάλμα.Για την ακρίβεια σε δύο. Σε χάρτη που έχουν συμπεριλάβει στην ατζέντα αναγράφεται η ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» και το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου ως «Βόρεια Κύπρος». Μόλις το γεγονός έγινε γνωστό, καθώς η ατζέντα κυκοφόρησε στις αστυνομικές υπηρεσίες, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε διοικητική έρευνα για το συμβάν, ενώ ανακλήθηκαν τα ημερολόγια.


Όπως αναφέρεται αναλυτικά στην ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ: «Ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την απόδοση ευθυνών καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια έτους 2019 του Σώματος, που έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία, σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών. Επιπλέον, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες».

The post Σάλος με ημερολόγιο της ΕΛΑΣ με «Μακεδονία» και «Βόρεια Κύπρο» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi