Σάλος με ανάρτηση Πολάκη κατά του Συνολάκη- Με στοχοποιεί, απαντά ο καθηγητής

22:35 15/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε μία απίστευτη κίνηση προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook επιτίθεται στον καθηγητή Κώστα Συνολάκη για την έκθεσή του στο Μάτι, δίνοντας δημοσίως προσωπικά στοιχεία του καθηγητή όπως τη διεύθυνση του σπιτιού του καθώς και φωτογραφία του σπιτιού του.

Από την πλευρά του, ο κ. Συνολάκης μέσω του ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αυτού του είδους οι απειλές η εκφοβιστική συμπεριφορά δεν αρμόζει σε κανέναν πολιτικό». Πρόσθεσε δε «ο κύριος Πολάκης δεν έχει καταλάβει ότι δεν είμαι πολιτικός αλλά επιστήμονας».

Επίσης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός με ανάρτησή του στο twitter, σημειώνει: «Υπουργός δίνει στη δημοσιότητα τη διεύθυνση διεθνώς αναγνωρισμένου επιστήμονα που στοχοποιεί, επειδή τα επιστημονικά του συμπεράσματα επιβεβαιώνουν το αυτονόητο, γκρεμίζοντας την προπαγάνδα τους. Αριστερο-ακροδεξιό καθεστώς με πρακτικές και νοοτροπία υποκόσμου. Ελλάδα 2018».

The post Σάλος με ανάρτηση Πολάκη κατά του Συνολάκη- Με στοχοποιεί, απαντά ο καθηγητής appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi