Σάλος από την αξίωση Καμμένου να συλληφθεί ο Γιώργος Παπαχρήστος

22:36 14/10/2013 - Πηγή: Aixmi

Ο Πάνος Καμμένος έχει άχτι τον Γιώργο Παπαχρήστρο, για την κριτική που του ασκεί από τα ΝΕΑ, και τον έχει μετατρέψει σε … συλλέκτη αγωγών.

Αυτή τη φορά, όμως, επιδίωξε την αυτόφωρη σύλληψή του, πράγμα το οποίο πέτυχε έστω και για λίγες ώρες. Αστυνομικοί τον συνέλαβαν στον τόπο καταγωγής του, τα Γιάννενα, όπου είχε πάει για το Σαββατοκύριακο. Πέντε ώρες αργότερα, ωστόσο, τον άφησαν ελεύθερο καθώς αρμόδιες κρίθηκε πως είναι οι δικαστικές αρχές της Αττικής.

Γιατί όλα αυτά;
Διότι ο Παπαχρήστος, στο φύλλο των «Νέων» του Σαββάτου, επανέφερε το θέμα του οικονομικού ελέγχου στον πρόεδρο των Ανξαρτήτων Ελλήνων, επικαλούμενος εισαγγελική παραγγελία προς τον ΣΔΟΕ. Ρωτούσε να μάθει δε, αν ξεκίνησε ο έλεγχος και αν ναι, σε ποια φάση βρίσκεται σήμερα.

Τι το παράδοξο ή συκοφαντικό είχε το δημοσίευμα αυτό;
Και γιατί έπρεπε οι αστυνομικές αρχές να επιδείξουν τέτοιο ζήλο μέσα στο Σαββατοκύριακο; Και ποιος, αλήθεια, προσέφερε την «ενημέρωση» ότι ο δημοσιογράφος βρίσκεται στα Γιάννενα και, μάλιστα, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο;

Η κίνηση αυτή του Καμμένου έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς προφανώς στοχεύει στην τρομοκράτηση των δημοσιογράφων.

Keywords
Τυχαία Θέματα