Σάλμα Χάγεκ κατά Γουαϊνστάιν: Απειλούσε ακόμη και τη ζωή μου για να υποκύψω

09:45 14/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Με άρθρο της στους New York Times η Σάλμα Χάγεκ αποκαλύπτει ότι υπήρξε κι εκείνη θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πάλαι ποτέ κραταιό άνδρα του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

«Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν ειναι και το δικό μου τέρας» φέρει τίτλο το επίμαχο άρθρο όπου η μικροσκοπική σταρ σοκάρει με τις αποκαλύψεις. Όπως αναφέρει ο διάσημος παραγωγός απείλησε ακόμη και τη ζωή της

όταν αρνήθηκε να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του.

Εκείνος χρησιμοποίησε το πάθος της για να υποδυθεί τη «Φρίντα Κάλο» ώστε να την εκβιάσει να του παραδοθεί κι όταν εκείνη αρνιόταν πεισματικά, την εξανάγκασε να γυρίσει σκηνή λεσβιακού σεξ με την Άσλεϊ Τζαντ, από τις πρώτες ηθοποιούς που κατήγγειλαν τον Γουαϊνστάιν.

Μάλιστα, όταν απείλησε να μην της δώσει τον ρόλο, εκείνη κατέφυγε στα δικαστήρια κι όταν δικαιώθηκε, εκείνος της ζήτησε να γυρίσει την επίμαχη σεξουαλική σκηνή και ήταν απόλυτος σ αυτό. Εκείνη εξομολογείται ότι αναγκάστηκε να πάρει ηρεμιστικό για αυτήν τη σκηνή και όχι γιατί θα έπρεπε να είναι γυμνή με μια άλλη γυναίκα, αλλά γιατί της το επέβαλε ο Γουαϊνστάιν.

Την πίεζε και την εξανάγκαζε να δίνει το «παρών» στα πάρτι του όπυ βρίσκονταν μοντέλα, τα οποία στην ουσία ήταν ιερόδουλες. Εμφανιζόταν στο δωμάτιο ξενοδοχείου της και την εκβίαζε να υποκύψει στις ορέξεις του και όταν εκείνη αρνιόταν πεισματικά την απείλησε ότι θα βάλουν να τη σκοτώσουν. «Μην νομίζεις ότι δεν μπορώ να το κάνω» της είχε πει.

Τέτοιες συγκλονισιτκές αποκαλύψεις και περισσότερες αναφέρει στο άρθρο της η Μεξικανή σταρ συμμετέχοντας στην καμπάνια εναντίον της σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ #metoo.

Ωστόσο, με ανακοίνωσή του ο Γουαϊνστάιν, μέσω του εκπροσώπου του, διαψεύδει τη σταρ λέγοντας ότι ποτέ δεν την εξανάγκασε να γυρίσει την επίμαχη σκηνή καθώς ήταν απών από τα γυρίσματα και πως έπρεπε να τη γυρίσει καθώς η Κάλο ήταν αμφιφυλόφιλη. Σημειώνει ότι ο ίδιος ήταν που επέμενε να την προσλάβουν για τον ρόλο καθώς οι υπόλοιποι παραγωγοί προτιμούσαν τη Λόπεζ που τότε ήταν «μεγαλύτερο αστέρι».

«Όλες οι κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που περιγράφει η Σάλμα δεν είναι ακριβείς και άλλοι άνθρωποι που ήταν μάρτυρες των γεγονότων έχουν διαφορετική γνώμη για το τι συνέβη» αναφέρει μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο παραγωγός.

The post Σάλμα Χάγεκ κατά Γουαϊνστάιν: Απειλούσε ακόμη και τη ζωή μου για να υποκύψω appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα