«Σαφάρι» για την απόδειξη των 88.000 € του Μπολτ στη Μύκονο

14:12 7/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε μόλις δύο ώρες ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε λογαριασμό περίπου 88.000 ευρώ σε γνωστό μπαρ ρεστοράν της Μυκόνου, κάτι που προκάλεσε όχι μόνο εντύπωση σε όσους διάβασαν την είδηση αλλά και στο υπουργείο Οικονομικών που έστειλε κλιμάκιο ελεγκτών να τσεκάρει τις ταμειακές μηχανές του καταστήματος για να διαπιστωθεί αν πράγματι είχε κοπεί τέτοιου ποσού απόδειξη.

Το Πρώτο Θέμα είχε δημοσιεύσει το «μαγικό χαρτάκι» και οι ελεγκτές αυτό αναζήτησαν φθάνοντας στο γνωστό κατάστημα δύο εβδομάδες περίπου μετά το συγκεκριμένο περιστατικό!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ελεγκτές ζήτησαν να ελέγξουν το «Ζ» εκείνης της ημέρας, το στοιχείο δηλαδή όπου απεικονίζεται ο συνολικός τζίρος και ο ΦΠΑ που αναλογεί στις πωλήσεις, αλλά κι επιπλέον να διαπιστώσουν αν είχαν κοπεί όλες οι νόμιμες αποδείξεις στο τραπέζι του Ολυμπιονίκη.

Επρόκειτο για περίπου 20 αποδείξεις αλλά και την απόδειξη από την πιστωτική κάρτα του Μπολτ από την οποία πληρώθηκε ο λογαριασμός.

Πέντε ελεγκτές παρέμειναν στο μαγαζί από τις 10 το πρωί της Παρασκευής έως τις 08:30 το πρωί του Σαββάτου χωρίς ξεκούραση αλλά και χωρίς διατροφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα