«Ροζ» βίντεο με τρανσέξουαλ «καίνε» τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος

15:54 17/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο αλλά και τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφλιο καθώς ο μητροπολίτης ήταν από τα πιο έμπιστά του άτομα.

Ο κκ. Ησύχιος απεικονίζεται στο επίμαχο βίντεο να φιλιέται, να αγκαλιάζει και να ερωτοτροπεί με τρανσέξουαλ που φορά ένα κόκκινο φόρεμα και βρίσκονται στον καναπέ του σαλονιού της.

Ο Πατριάρχης έπαυσε τον έμπιστό του από τα καθήκοντά του ενώ έχει ξεκινήσει προανάκριση από ειδική επιτροπή του Πατριαρχείου.

Ο κκ. Ησύχιος κλήθηκε μάλιστα να δώσει εξηγήσεις για το βίντεο που προσβάλλει τις αξίες και τα ήθη της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Όσον αφορά στην τρανσέξουαλ, ονομάζεται Αφροδίτη Κωνσταντίνου, είναι από την Φλώρινα και όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό στην Εspresso, ο Μητροπολίτης ήξερε τα πάντα για τη ζωή της, οτι δηλαδή ήταν πόρνη και είχε κάνει αλλαγή φύλλου.

Η ίδια ανήρτησε το βίντεο στν λογαριασμό της στο facebook και παράλληλα σχολίασε: «Τώρα να δούμε τι θα πει ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος…. Θα συνέχιση να τον προστατεύει…. Ο πατριαρχης μας πουλάει μια θρησκεία που τηρεί τους κανόνες της εκκλησίας η Ιερή κανόνες τι λένε….. σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες πρέπει να τον Καθαιρέσουν………δεν θα σταματήσω να φωνάζω γιατί δεν επιτρέπω σε άνθρωπο τις εκκλησίας να με κακοποίηση έτσι…… Καί σωματικά και ψυχικά και ψέματα ψέματα ψέματα….. Καλημέρα».

The post «Ροζ» βίντεο με τρανσέξουαλ «καίνε» τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα