Ρουσσόπουλος: Πιστεύει κάποιος ότι ο Καμμένος δεν εκβίαζε τον Τσίπρα;

14:41 7/2/2019 - Πηγή: Aixmi

«Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι ο Καμμένος δεν εκβίαζε εκείνες τις ημέρες τον Τσίπρα»;

Με το ρητορικό αυτό ερώτημα ο Θόδωρος Ρουσσόπουλος πήρε θέση σε όσα συμβαίνουν, τις τελευταίες εβδομάδες, μεταξύ των δυο πρώην κυβερνητικών εταίρων. Η κριτική του ήταν σκληρή προσωπικά για τον πρωθυπουργό, σημειώνοντας ότι παραμένει με 145 βουλευτές και με…ανεμομαζώματα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ, με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το 1993 ο Μητσοτάκης έπεσε, έφυγε, πήγε σε εκλογές με 150 βουλευτές. Ο Τσίπρας παραμένει με 145 και με… ανεμομαζώματα. Το κόμμα που επικαλείται την ηθική επί δεκαετίες, βλέπουμε ότι την έχει ξεχάσει. Κάθε λέξη του Συντάγματος έχει πάρει περίπατο. Ο Βούτσης καλεί βουλευτή άλλου κόμματος να μη φύγει ακόμα, να ψηφίσει πρώτα το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Ο Τσίπρας στέλνει οδηγίες στον Βούτση, τι πρέπει να κάνει και τι όχι».

Ο πρώην υπουργός προέβλεψε ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Μάιο, ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές.

«Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο. Θα έχουμε πολλαπλές εκλογές. Αυτό εκτιμώ. Έτσι θα διαχυθεί η δυσαρέσκεια, να πάει στη μία κάλπη και όχι στην άλλη», είπε.

The post Ρουσσόπουλος: Πιστεύει κάποιος ότι ο Καμμένος δεν εκβίαζε τον Τσίπρα; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα