«Ρουκέτα» δικαστών ΣτΕ κατά Σακελλαρίου για φυγομαχία

18:30 17/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας αφήνει αιχμές κατά του παραιτηθέντος προέδρου του Ανώτατου Δικατηρίου Νίκου Σακελλαρίου εκφράζοντας την προσήλωσή του στο έργο της απονομής της Δικαιοσύνης, ενώ καταδικάζει «κάθε απόπειρα επηρεασμού των δικαστών του και δη σε εκκρεμείς υποθέσεις, ακόμα και αν προέρχεται από τον πρόεδρό του».

Η Ένωση επισημαίνει ότι οι δικαστικοί λειτουργοί του Συμβουλίου της Επικρατείας «δεν παραιτούνται, δεν φυγομαχούν». Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της

Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, συνεπές στις πάγιες θέσεις του, καταδικάζει κάθε απόπειρα επηρεασμού των δικαστών του και δη σε εκκρεμείς υποθέσεις, ακόμα και αν προέρχεται από τον Πρόεδρό του.

Οι δικαστικοί λειτουργοί του Συμβουλίου της Επικρατείας παραμένουν ενωμένοι και προσηλωμένοι στο έργο της απονομής της δικαιοσύνης, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των καιρών με ανεξάρτητο φρόνημα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα το Σύνταγμα και το νόμο. Δεν παραιτούνται, δεν φυγομαχούν.
Ο Αντιπρόεδρος Ε. Αργυρός, Πάρεδρος
Η Γενική Γραμματέας Ε.Κουράκου, Εισηγητής
Ο Ταμίας, Ν. Νικολάκης, Εισηγητής
Το αναπληρωματικό μέλος Ε.Κουλεντιανού, Εισηγητής
Το αναπληρωματικό μέλος Δ. Τσαρούχας, Εισηγητής».

«Ρουκέτα» δικαστών ΣτΕ κατά Σακελλαρίου για φυγομαχία

The post «Ρουκέτα» δικαστών ΣτΕ κατά Σακελλαρίου για φυγομαχία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα