Ρίγη συγκίνησης! Η γυναίκα που υιοθέτησε παραπληγικό σκυλάκι

20:18 17/4/2015 - Πηγή: Aixmi

Στις διακοπές της στην Ταϊλάνδη η Μέγκαν Πένμαν βρήκε στην παραλία ένα παραπληγικό σκυλάκι ανήμπορο να περπατήσει. Το παράλυτο κουτάβι σερνόταν πάνω στην άμμο όταν χτυπήθηκε από μια μοτοσικλέτα. Το σύρσιμο των ποδιών του, του απέφερε πολλαπλά τραύματα από την τριβή στο σώμα του. Ήταν υποσιτισμένο και όλο σχεδόν το σώμα του καλύπτονταν από παράσιτα. Η Μέγκαν επικοινώνησε με αρκετές φιλοζωικές οργανώσεις της περιοχής αλλά καμία από αυτές δεν ήταν σε θέση να τον αναλάβει εξαιτίας της πληρότητας τους.Έτσι, αποφάσισε να τον πάρει πίσω μαζί της στον Καναδά!

Αλλά πρώτα έπρεπε να βρει τα χρήματα

για να το κάνει αυτό. Η μετακίνηση του μικρού Λέο, όπως ήταν το όνομα του, δεν ήταν εύκολη και απαιτούνταν αρκετά χρήματα και για το ταξίδι αλλά και για την φροντίδα του.

Έτσι άφησε τον Λέο σε ένα κτηνίατρο για να φροντίσει τα τραύματα του και επέστρεψε στον Καναδά για να μαζέψει χρήματα. Εκεί μετά από έρανο κατάφερε να μαζέψει τα απαραίτητα κεφάλαια και δυο μήνες μετά ταξίδεψε και πάλι για την Ταϊλάνδη με σκοπό να πάρει μαζί της τον Λεό. Το ταξίδι τελικά της Μέγκαν και του Λεό στον Καναδά έγινε και το ταλαιπωρημένο ζώο βρήκε επιτέλους το σπίτι που του αξίζει. Μετά από νέο έρανο και χάρη στην ευγενική δωρεά πολλών άγνωστων ανθρώπων, ο Λεο κατάφερε να περπατήσει ξανά, έστω και με την βοήθεια ειδικά διαμορφωμένου καροτσιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα