Ράμος: «Ήθελα να μείνω κι έμεινα»

16:57 17/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Πανευτυχής που ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο Σέρχιο Ράμος στο πλαίσιο της ειδικής τελετής που έγινε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του με τη «βασίλισσα» έως το 2020.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ξεκαθάρισε πως τα χρήματα δεν ήταν σε καμία περίπτωση ο βασικός παράγοντας που τον ανάγκασε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Ρεάλ, αλλά πρωτεύοντα ρόλο έπαιξε το συναίσθημα.

Είπε χαρακτηριστικά ο 29χρονος Ισπανός διεθνής: «Η καρδιά και το μυαλό μου είναι πάντα στη Ρεάλ. Εδώ είμαι ευτυχισμένος, οπότε

γιατί να χάσω το χρόνο μου και να πάω αλλού; Πάντα στις προθέσεις μου ήταν και παραμένει η ιδέα του να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Για μένα είναι όνειρο να αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας και μεγάλη τιμή πλέον να είμαι αρχηγός της».

Συνέχισε λέγοντας: «Για μένα ουδέποτε υπήρξε θέμα οικονομικό, ούτε ήταν κίνητρο τα χρήματα. Αυτό που μετράει είναι να ευχαριστιέμαι όπου αγωνίζομαι και να περνάει καλά η οικογένειά μου. Ουδέποτε τέθηκε θέμα οικονομικό για το εάν θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ. Μέσα σε λίγα λεπτά είχαμε συμφωνήσει», είπε και πρόσθεσε: «Αν ποτέ τίθετο τέτοιο θέμα θα είχα φύγει. Ποτέ, άλλωστε, δεν είπα πως θέλω να φύγω. Απλώς ήθελα να φτιάξουμε κάποια πράγματα, που δεν έχουν να κάνουν με τα λεφτά».

Για τις αποδοκιμασίες που άκουσε από μέρος της κερκίδας την περασμένη σεζόν εξήγησε: «Δεν φοβάμαι πιθανές αντιδράσεις σε βάρος μου στο γήπεδο. Ελπίζω να μου επιστρέψουν την αγάπη που νιώθω γι’ αυτούς και που πάντα μου έδειχναν απλόχερα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, επισήμανε: «Είναι μία μεγάλη μέρα η σημερινή για το σύλλογο. Ρεάλ και Σέρχιο Ράμος θα είναι για πάντα μαζί. Από την πρώτη μέρα που ο Σέρχιο Ράμος ήρθε εδώ ήθελε να γράψει ιστορία με τη Ρεάλ και αυτό έκανε για τον εαυτό του, αλλά και το σύλλογο».

Keywords
Τυχαία Θέματα