Ραγκούσης: Ο Μητσοτάκης θα κερδίσει τις εκλογές, μην κοροϊδευόμαστε…

14:01 17/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών, είναι ο Γιάννης Ραγκούσης, και τονίζει ότι ο νέος φορέας του Κέντρου δεν θα πρέπει να τον στηρίξει σε καμία περίπτωση.

Ο υποψήφιος αρχηγός του νέου φορέα, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του Σκάι με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο, υποστήριξε ότι η Φώφη Γεννηματά σχεδιάζει -αν εκλεγεί πρόεδρος- να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ. «Μην κοροϊδευόμαστε, ο Μητσοτάκης

θα κερδίσει. Και όσα λέει η κυρία Γεννηματά σημαίνουν ότι θα τον στηρίξει», είπε.

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων «τι πρέπει να γίνει αν η ΝΔ έλθει πρώτο κόμμα χωρίς αυτοδυναμία», απάντησε ότι αυτό θα είναι δικό της πρόβλημα. Προέβλεψε δε ότι θα τη στηρίξει ο Πάνος Καμμένος, αν έχει μπει το κόμμα του ξανά στη Βουλή.

«Το βέβαιο είναι ότι ο νέος φορέας του Κέντρου πρέπει να μείνει στην αντιπολίτευση και να στηρίζει επιμέρους κυβερνητικές θέσεις με τις οποίες θα συμφωνεί», κατέληξε ο κ . Ραγκούσης, και επισήμανε πως, όποιος και αν εκελεί αρχηγός του νέου φορέα, την επόμενη μέρα πρέπει να ενοποιήσει τις κοινοβουλευτικές ομάδες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού στη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα