Ραχήλ Μακρή: «Ο Τσίπρας με στήριξε – Θα αποχωρήσω αν διαφωνήσω»

10:19 3/3/2015 - Πηγή: Aixmi

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή βρέθηκε στο πλατό του ΟΛΑ Μπιπ και μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά και τις πολιτικές επιλογές της αν διαφωνήσει μελλοντικά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Γίνεσαι ΣΥΡΙΖΑ

χωρίς να είσαι ΣΥΡΙΖΑ γιατί εγώ πρέπει να πούμε πως είμαι συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε αρχικά και συνέχισε: «Να σας πω πως όταν ήμουν βουλευτής των ΑΝΕΛ συμμετείχα σε κινητοποιήσεις μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είχα πάει στην ΓΑΔΑ όταν έπιασαν τα παιδιά της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και ήμουν η μοναδική που διαμαρτυρόμουν. Με πήραν τότε τηλέφωνο κάποιοι από το κόμμα μου και μου είπαν: «φύγε γρήγορα από εκεί τι κάνεις εμείς δεν είμαστε αριστεροί τι κάνεις με τους κομμουνιστές;» Τελικά μαζί με τους κομουνιστές είναι αγκαλιασμένοι».

Η ίδια ξεκαθάρισε: «Παρενέβη ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος από μόνος του από ότι καταλαβαίνω πήρε την πολιτική απόφαση και με έβαλε στο ψηφοδέλτιο της Κοζάνης. Ο Τσίπρας με στήριξε».

Στη συνέχεια βέβαια, παραδέχθηκε ότι θα αποχωρήσει και από τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που διαφωνήσει με την πολιτική του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα