Ραχήλ Μακρή: Kαλεσμένη σε Τρέμη & Ευαγγελάτο, άρχισε να μιλά για τα χρέη του καναλιού (ΒΙΝΤΕΟ)

13:06 2/4/2015 - Πηγή: Aixmi

Ιδιαίτερη αμηχανία επικράτησε στο στούντιο της εκπομπής Online του MEGA το βράδυ της Τετάρτης με καλεσμένη, τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή.

Αιτία; Η βουλευτής Κοζάνης αναφέρθηκε κατά του καναλιού και της ιδιοκτησίας του μετά από κάποια ανάρτηση που παρουσιάστηκε για την ίδια υπενθυμίζοντας τις προεκλογικές δηλώσεις της
για τύπωμα 100 δισ. ευρώ.

«Έχω στείλει το MEGA δύο φορές στον εισαγγελέα επειδή χρωστάει πάνω από 1 δισ. ευρώ στο ελληνικο δημόσιο» ξεκίνησε να λέει η κυρία Μακρή προκαλώντας την αμηχανία της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Ποιο κανάλι, συγγνώμη» ρωτάει η κυρία Τρέμη με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει: «Έχει πάρει δάνειο 100 εκατ. ευρώ και ενώ η εταιρεία αυτή είναι υπό επιτήρηση. Είναι πολύ λογικό, λοιπόν, ότι όταν πίσω από αυτό το κανάλι κρύβεται ένας ιδιοκτήτης ο οποίος στηρίζει τις επιχειρήσεις τους πάνω στο ελληνικό δημόσιο να έχει προβλήματα που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ» .

«Δεν ξέρω πώς τα συνδέσατε αυτά, σας έχασα» είπε η δημοσιογράφος με την κυρία Ραχήλ να επιμένει: «Πρέπει να ξέρει ο κόσμος κάποια πράγματα. Δεν πειράζει που με «χάσατε», ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα