«Πρόβα» νέου κόμματος από Λαφαζάνη -Παρών ο Γλέζος

11:09 28/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Με παρόντα τον Μανόλη Γλέζο και 15 βουλευτές, αλλά απούσα τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, έγινε η συγκέντρωση της «Αριστερής Πλατφόρμας» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, στο κατάμεστο στάδιο του Πανελληνίου.

Πολλοί τη χαρακτήρισαν ως «πρόβα νέου κόμματος», με δεδομένη την αγωνιστική διάθεση των συγκεντρωμένων, αλλά και την ομιλία Λαφαζάνη που κινήθηκε στον αντίποδα των κυβερνητικών πεπραγμένων του Αλέξη Τσίπρα.

Η

παρουσία του Μανόλη Γλέζου και του Γιάννη Μηλιού, πρώην επικεφαλής του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ενθουσίασε τους διοργανωτές, ωστόσο μετρίασε τις θετικές εντυπώσεις η απουσία της Νάντιας Βαλαβάνη και άλλων επτά βουλευτών που ο Λαφαζάνης προσμετρούσε στην ομάδα του. Πρόκειται για τους Θωμά Κώτσια, Κώστα Ζαχαριά, Ιωάννα Γαϊτάνη, Στέφανο Σαμοίλη, Ευγενία Ουζουνίδου, Ιωάννη Ζερδελή, Αλεξάνδρα Τσανάκα.

Αντίθετα, κανείς δεν περίμενε τη Ραχήλ Μακρή, τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και την Αγλαία Κυρίτση, που ναι μεν καταψήφισαν στη Βουλή τα προαπαιτούμενα, αλλά δεν έχουν σχέσεις με την «Αριστερή Πλατφόρμα».

Το ίδιο ισχύει και με την «Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας» του Ρούντι Ρινάλντι , στην οποία ανήκουν, οι τέσσερις βουλευτές: Ο Δημήτρης Κυριακάκης, ο Δημήτρης Κοδέλας, η Ελένη Σωτηρίου και ο Βασίλης Χατζηλάμπρου.

Οι 15 παρόντες βουλευτές ήταν: Δημήτρης Στρατούλης, Κώστας Ήσυχος, Στάθης Λεουτσάκος, Κώστας Λαπαβίτσας, Θανάσης Πετράκος, Ηλίας Ιωαννίδης, Μιχάλης Κριτσωτάκης, Ελένη Ψαρέα, Θανάσης Σκούμας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Λίτσα Αμανατίδου, Ζήσης Ζάννας, Γιάννης Σταθάς, Κώστας Δελημήτρος και, βέβαια, ο ίδιος ο Λαφαζάνης.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα