Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Πορτογαλία για πρώτη φορά στην ιστορία της (BINTEO)

00:39 11/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί η Γαλλία να θεωρείτο το μεγάλο φαβορί του τελικού, μπορεί η Πορτογαλία να είχε να κερδίσε τη Γαλλία από το 1975 και να μην έχει κερδίσει ποτέ μία μεγάλη διοργάνωση αλλά φαίνεται πως το 2016 ήταν για να σπάσει η κατάρα της.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχθηκε στο Euro 2016 σε έναν αγώνα για γερά νεύρα. Η Πορτογαλία έμεινε από το 25ο λεπτό χωρίς τον μεγάλο

της σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο και όλοι να την ξέγραψαν θεωρώντας την τον μεγάλο χαμένο της βραδιάς, αλλά εκείν ηεμφανίστηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Στη δεύτερη παράταση η Πορτογαλία με τον Εντέρ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κι επιτέλους κέρδισε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της σκορπώντας δάκρυα χαράς και συγκίνησης στους φιλάθους της ομάδας της Ιβηρικής Χερσονήσου αλλά και στον πάγκο της ενω οι Γάλλοι που έχασαν μέσα στην έδρα τους λύγισαν από απογοήτευση και πίκρα.

O Πέπε ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της Πορτογαλίας έσπασε το ρεκόρ συμμετοχών του Λουίς Φίγκο αναδεικνυόμενος ως ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία της Εθνικής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα