Πρώην ερωμένη – Η Χίλαρι Κλίντον είναι bisexual (ΕΙΚΟΝΕΣ – BINTEO)

14:06 9/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Μπιλ Κλίντον είναι ο πρόεδρος που θα μείνει γνωστός στη συνείδηση των Αμερικανών για τα ερωτικά του σκάνδαλα παρά για οτιδήποτε άλλο… το «Μόνικα γκέιτ», η ανοχή της Χίλαρι και η μετέπειτα στήριξη του Μπιλ Κλίντον στην πορεία της για το θώκο του Λευκού Οίκου, συνθέτουν το παζλ μιας ιστορίας που ξεκίνησε από το 1998, από όταν και ξέσπασε το ερωτικό σκάνδαλο…

Η Χίλαρι Κλίντον στάθηκε «αγέρωχη» στο πλευρό του Μπιλ και εκείνος της το εξαργύρωσε στηρίζοντάς την μέχρι σήμερα -αργά και σταθερά- ώστε να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου της το… Οβάλ γραφείο!

Ο Ντόναλτ Τράμπ έχει χαρακτηριστεί μισογύνης -όχι άδικα- και η φαρέτρα του εναντίον της συνυποψήφιας του για το προεδρικό χρίσμα από τι φαίνεται βρίσκει «ανέλπιστους» συμμάχους!

Λίγο πριν διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το δεύτερο debate, η πρώην ερωμένη του Μπιλ, Τζένιφερ Φλάουερς, σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξή της θα πει ότι η Χίλαρι είναι bisexual….

«Ήταν ο έρωτας της ζωής μου και εγώ ο δικός του», λέει το πρώην μοντέλο, που είχε σχέση για 12 χρόνια, με τον Μπιλ Κλίντον και αποκαλύπτει, πως ο ίδιος της ομολόγησε ότι η Χίλαρι είναι bisexual.

«Αν δεν είχαν αποκτήσει την κόρη τους θα ήμασταν ακόμα μαζί» δήλωσε μεταξύ άλλων η Τζένιφερ Φλάουερς στην ραδιοφωνική εκπομπή «Aaron Klein Ιnvestigative Radio».

Keywords
Τυχαία Θέματα