«Πράσινο φως» για την εκταφή της σορού του Βέλιου

11:17 16/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Την εκταφή της σορού του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου αποφάσισαν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος και αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την προκαταρκτική εξέταση.

Έτσι θα μπορέσουν να γίνουν οι αναγκαίες τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν του είχε χορηγηθεί ειδική ένεση που προκάλεσε ή επέσπευσε τον θάνατό του.

Αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα ή στις αρχές της

ερχόμενης εβδομάδας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, αστυνομικών και ιατροδικαστή αφού ενημερωθεί η οικογένεια και οι οικείοι του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση χθες έλαβαν μία ακόμη κατάθεση από άτομο που φαίνεται να είχε ρόλο στην εξέταση και κατάρτιση των πιστοποιητικών θανάτου για να γίνει η κηδεία του 63χρονου δημοσιογράφου.

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Βέλιου, Νάντια Γερολυμάτου φέρεται να δήλωσε κατά την κατάθεσή του πως δεν βρισκόταν δίπλα του όταν άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ όταν βρέθηκε δεν αντελήφθη την ύπαρξη κάποιας σύριγγας ή άλλου σκευάσματος που μπορεί να έκανε χρήση ο σύζυγός της.

Keywords
Τυχαία Θέματα