Ποτάμι: Να παραδώσουν τις έδρες Δανέλης, Ψαριανός, Αμυράς

10:33 26/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Tο Ποτάμι, μέσω τού Πολιτικού του Συμβουλίου, καλεί τους βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν, Σπύρο Δανέλλη, Γιώργο Αμυρά και Γρηγόρη Ψαριανό να παραδώσουν τις έδρες τους.

Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου επέκριναν τις ξαφνικές αποχωρήσεις των βουλευτών, σημειώνοντας ότι είχαν δώσει επανειλημμένως αντίθετες διαβεβαιώσεις τους. Απαίτηση των ψηφοφόρων, που τους εμπιστεύθηκαν για να εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στην Βουλή, τονίζουν χαρακτηριστικά.

Και προσθέτουν: «Παρά την προσπάθεια ευτελισμού

του θεσμού της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, το Ποτάμι δεν θα αλλάξει προσανατολισμό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις αρχές και τις αξίες που οδήγησαν πριν από 5 χρόνια στην ίδρυσή του. Θα συνεχίσουμε να μη μετέχουμε στους εμφυλίους και στις άγονες καθημερινές συγκρούσεις που απορροφούν την ενέργεια της κοινωνίας και δεν αφήνουν την χώρα να φύγει μπροστά. Παραμένουμε πιστοί στον αγώνα για ένα καθαρό και αξιόπιστο πολιτικό σύστημα που θα απελευθερώσει τις δημιουργικές και ζωογόνες δυνάμεις της πατρίδας μας».

Το Πολιτικό Συμβούλιο αποφάσισε να πραγματοποιήσει στην Αθήνα την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου – την ημέρα που συμπληρώνονται 5 χρόνια από την ίδρυση του Ποταμιού – μεγάλη συνάντηση των στελεχών και των αντιπροσώπων του Κινήματος από όλη τη χώρα.

The post Ποτάμι: Να παραδώσουν τις έδρες Δανέλης, Ψαριανός, Αμυράς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα