Πόσους εργαζόμενους θα έχει το Mega αν γίνει θεματικό κανάλι

21:17 5/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Περίπου 100 με 150 εργαζομένους θα μπορεί να απασχολεί το Mega αν το ΕΣΡ εγκρίνει τη συνέχιση τής λειτουργίας του ως θεματικού σταθμού, όπως ζητούν οι μέτοχοί του.

Την απάντηση αυτή έδωσε εκπρόσωπός του σε σχόλιο μέλους τού ΕΣΡ ότι ένας θεματικός σταθμός πρέπει να απασχολεί τουλάχιστον 50 εργαζομένους, ενώ ένας ενημερωτικός (όπως είναι σήμερα το Mega) τουλάχιστον 400. «Ο αριθμός 50 είναι μικρός, πιο ρεαλιστικός

είναι ένας αριθμός μεταξύ 100 και 150», είπε. Επιφυλάχθηκε, όμως, διότι -όπως ανέφερε- «δεν έχει γίνει ακόμη σχετική μελέτη».

Σε άλλη ερώτηση μέλους τού ΕΣΡ ο εκπρόσωπος τής εταιρείας δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ «δεν μπορεί να προσκομίσει φορολογική, τραπεζική ή ασφαλιστική ενημερότητα». Και απέδωσε στο γεγονός ότι δεν έχει ακόμη εκπονηθεί επιχειρηματικό σχέδιο, την αδυναμία του να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων. Σημείωσε, πάντως, ότι η εταιρεία κατέβαλε σε αριθμό εργαζομένων, επιλεκτικά, μισθούς δυο μηνών.

Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ θα καταθέσει τη Δευτέρα 12 Μαρτίου υπόμνημα με το αίτημά του.

Ο εκπρόσωπός της ενημέρωσε τα μέλη τού ΕΣΡ ότι η εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ τού Βαγγέλη Μαρινάκη πήτε την πρωτοβουλία για τη μετεξέλιξη του σταθμού από ενημερωτικό σε θεματικό -πράγμα που ισχύει στην πράξη από τον Οκτώβριο 2016- και είναι είναι σύμφωνη και η πλευρά Βαρδινογιάννη.

Πόσους εργαζόμενους θα έχει το Mega αν γίνει θεματικό

The post Πόσους εργαζόμενους θα έχει το Mega αν γίνει θεματικό κανάλι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα