Πώς αντέδρασε ο Άδωνις στην «Εξεταστική για την Υγεία»;

17:37 31/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Μπαράζ αναρτήσεων στον λογαριασμό του στο Twitter έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μολις έγινε γνωστή η κατάθεση πρότασης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τον χώρο της Υγείας. Για την ιστορία, η πρόταση συγκρότησης επιτροπής για την Υγεία αφορά στην χρονική περίοδο 1997- 2014 και ο κ. Γεωργιάδης διετέλεσε υπουργός Υγείας από τον Ιούνιο του

2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας λοιπόν, αφού κοινοποίησε τη σχετική είδηση, σχολίασε στο πρώτο του tweet: «και άφησαν απ´εξω την δική τους περίοδο…μάλιστα…χαχαχα ».

Και συνέχισε λέγοντας πως «η απόφασή τους να αφήσουν έξω την δική τους περίοδο δείχνει πόσο φοβούνται ότι κάποιοι θα πάνε φυλακή αλλά και η επόμενη Βουλή μπορεί να…»

«Εισαγγελέας Τσατάνη, Αντιπρόεδρος ΣτΕ, Εισαγγελέας Ντογιάκος, Εισαγγελέας Ράικου όλοι αυτοί έχουν καταγγείλει Κυβερνητικές παρεμβάσεις…», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με ευθεία αναφορά στις καταγγελίες περί κυβερνητικής παρέμβασης στη δικαιοσύνη.

Στο στόχαστρό του μπήκαν και τα όσα είπε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου στη Βουλή η οποία κατήγγειλε «πάρτι» μεσιτικών εταιρειών και εργολάβων σε βάρος του δημοσίου υπό την ανοχή των προηγούμενων κυβερνήσεων.

«Αυτή θα είναι η επόμενη Εξεταστική που θα καταθέσουν προφανώς…» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα