Πολεμικές κραυγές Τραμπ: Ρωσία ετοιμάσου, έρχονται ωραίοι και έξυπνοι πύραυλοί μας

14:38 11/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Πολεμικό κλίμα δημιουργεί ο Ντόναλντ Τραμπ απαντώντας στον Ρώσο διπλωμάτη που προειδοποίησε ότι οι ένοπλες δυνάμεις τής χώρας του θα καταρρίψουν τους αμερικανικούς πυραύλους που θα εκτοξευθούν εναντίον τής Συρίας.

Σε tweet ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρει: «Η Ρωσία δεσμεύεται να καταρρίψει όλους τους πυραύλους που θα εκτοξευτούν κατά της Συρίας. Ετοιμάσου Ρωσία,

διότι θα έρθουν, ωραίοι και καινούργιοι και «έξυπνοι». Δεν θα έπρεπε να είστε εταίροι με ένα ζώο που σκοτώνει τους ανθρώπους του με χημικά και το απολαμβάνει!».

Donald J. Trump

✔@realDonaldTrump

Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!

1:57 μ.μ. – 11 Απρ 2018

Νωρίτερα ο Ρώσος πρέσβης Αλεξάντερ Ζασίπκιν είχε τονίσει ότι μεταφέρει δήλωση τού Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του αρχηγού του ρωσικού γενικού επιτελείου.

Η δήλωση:

«Αν υπάρξει πλήγμα από τους Αμερικανούς τότε (…) οι πύραυλοι θα καταρριφθούν και ακόμη και στα σημεία από τα οποία προήλθαν οι πύραυλοι θα ριφθούν πυρά», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο της Χεζμπολάχ al-Manar TV.

Πολεμικές κραυγές Τραμπ: Ρωσία ετοιμάσου, έρχονται ωραίοι και έξυπνοι πύραυλοί μας

The post Πολεμικές κραυγές Τραμπ: Ρωσία ετοιμάσου, έρχονται ωραίοι και έξυπνοι πύραυλοί μας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα