ΠΟΕΔΗΝ: Στις 22:30 της Δευτέρας το Σισμανόγλειο περίμενε μεγάλο αριθμό νεκρών

12:27 30/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία Μιχάλης Γιαννάκος. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 ο κ.Γιαννάκος είπε πως «Το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου ήμουν στο Σισμανόγλειο που από τις 10:30-11:00 παρά είχε προετοιμάσει χώρο για να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό νεκρών».

«Αυτό μου το επιβεβαίωσε μια ημέρα μετά ο αναπληρωτής διοικητής της 1η Υγειονομικής περιφέρειας όταν βρέθηκε ξανά στο Σισμανόγλειο» συμπλήρωσε.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «11 παρά είχαν ήδη ετοιμάσει χώρο για υποδοχή

μεγάλου αριθμού νεκρών» παραθέτοντας μεταξύ άλλων και όσα του είπαν γιατροί που βγήκαν από το χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών το μοιραίο βράδυ. «Μου είπαν πρόεδρε ετοιμάζουμε το χώρο γιατί περιμένουμε μεγάλο αριθμό νεκρών» είπε χαρακτηριστικά.

«Πώς είναι δυνατόν να μη γνώριζε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι ετοιμάζονταν να υποδεχθούν ένα κοντέινερ ψυγείο με νεκρούς;» αναρωτήθηκε
Παράλληά, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος είπε ότι «στις 20:41 η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημέρωσε ότι υπήρχε ένας νεκρός στο Νέο Βουτζά. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον πρώτο νεκρό περίπου στις 10 το βράδυ και μισή ώρα αργότερα περίπου παρέλαβε ακόμη τρεις».

The post ΠΟΕΔΗΝ: Στις 22:30 της Δευτέρας το Σισμανόγλειο περίμενε μεγάλο αριθμό νεκρών appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα