Ποδαρικό για τον ΠΑΟΚ: Κέρδισε 0-1 τον Λεβαδειακό

00:10 4/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Με την μπάλα να μην θέλει με τίποτα να μπει μέσα παρά τις πολλές και καλές φάσεις που έφτιαχναν και έχαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως το 2017 θα αρχίσει για τον… δικέφαλο όπως πήγε ένα μεγάλο μέρος του 16. Με γκέλα παρότι η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς προσπαθούσε και κατάφερνε να παίξει ποδόσφαιρο.

Ωστόσο ο Πέλκας είχε άλλη άποψη και στο 84′ πήδηξε πιο ψηλά από όλους στην σέντρα του Κάμπος και με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 0-1. Ένα γκολ

που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ μέσα στην Λιβαδειά, αλλά που κυρίως ξόρκισε τον… δαίμονα των πολλών χαμένων ευκαιριών. Ένα γκολ επίσης που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά και που έδωσε ένα σημαντικό τρίποντο για τους Θεσσαλονικείς που έχουν μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο μέρος. Ένα πρώτο μέρος όπως και σε όλο το ματς που ανήκε εξολοκλήρου στον ΠΑΟΚ.

Ο… δικέφαλος του βορρά μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και πίεσε χάνοντας ευκαιρίες, καθώς δεν μπορούσε να νικήσει τον Ναμάσκο. Ο Λεβαδειακός στο ίδιο διάστημα προσπαθούσε απλά να μην δεχτεί γκολ, ενώ μια φορά βρέθηκε κοντά στο να το πετύχει, αλλά ο Γλύκος στο 45′ έδιωξε με τις γροθιές το εξαιρετικό σουτ του Μάντζιου.

Και έτσι φτάσαμε στο δεύτερο μέρος, εκεί που η πίεση του ΠΑΟΚ συνεχώς αυξανόταν, ειδικά από το 60′ και μετά. Η είσοδος του Κουλούρη ανέβασε τους φιλοξενούμενους, με τον νεαρό επιθετικό να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 63′ στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του Ναμάσκο. Έξι λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έκανε την απόκρουση του αγώνα και μάλιστα διπλή.

Αρχικά έδιωξε το μακρινό σουτ του Κουλούρη και στην συνέχεια σταμάτησε εντυπωσιακά τον Κάμπος από κοντά. Οι ευκαιρία διαδέχονταν η μία την άλλη και στο 81′ ο Μάτος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από κοντά.

Όμως ενώ όλα έδειχναν πως ο αγώνας στην Λιβαδειά θα τελείωνε χωρίς γκολ ήρθε ο Πέλκας στο 84′ να δώσει το σημαντικό τρίποντο στον ΠΑΟΚ στην εξ’ αναβολής 1η αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα. Με την κεφαλιά του νίκησε τον Ναμάσκο που και αυτό πήγε να το βγάλει και έστειλες τις… καρδιές των φίλων του… δικεφάλου στις θέσεις τους.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποδαρικό, ΠΑΟΚ, Κέρδισε 0-1, Λεβαδειακό,podariko, paok, kerdise 0-1, levadeiako