Πνιγμένος στα δάνεια ο Kanye West; – Ποια η σχέση με τη ληστεία σε βάρος της Kim;

09:46 12/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει ο σύζυγος της Kim Kardashian, μεγιστάνας της μουσικής και της μόδας πλέον, Kanye West, σύμφωνα με την Daily Mail.

Όπως απκαλύπτεται ο West υπέγραψε συμφωνία στις 12 Ιουλίου με την JP Morgan

η οποία του προσφέρει μετοχικό κεφάλαιο 2 εκατ. δολ. με περίοδο αποπληρωμής έως το 2036 με υποθήκη το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη αξίας 1,25 εκατ. δολ. Η τράπεζα θα του προσφέρει ποσά που δεν θα ξεπεράσουν τα 2 εκατομμύρια.

Οι φάκελοι της δανειοδότησης συντάχθηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου λίγες ημέρες πριν από τη ληστεία σε βάρος τη Kim Kardashian στο Παρίσι, ενώ τα κοσμήματα που της έκλεψαν ανέρχονται στο ποσό των 5,6 εκατ. δοαρίων Ανάμεσά τους και το αξίας 4 εκατ. δολαρίων 20 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που της χάρισε πριν από έναν μήνα.

Ο West προσπάθησε να το πουλήσει το 2013 για 4,5 εκτ. δολ. αλλά δεν υπήρξε καμάι εκδήλωση ενδιαφέροντος. Η Kim κατέθεσε μήυνση κατά μιντιακής εταιρείας για τις αναρτήσεις της καθώς μία από αυτές ανέφερε ότι ήταν η ίδι η τηλεπερσόνα που έστησε τη ληστεία για να πάρει τα λεφτά της ασσφάλισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα