Πνίγηκε ο 3χρονος γιος πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛ

13:52 12/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Θρήνος στην οικογένεια του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Καμίλ Τσονοφάλσκι.

Ο μόλις τριών ετών γιος του, Καμίλ Τσοντοφάλσκι πέθανε έπειτα από πτώση στην πισίνα του σπιτιού του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σλοβακία (sport24.ck), ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ έπαιζε με το παιδάκι του στον χώρο της αυλής του σπιτιού και όταν απομακρύνθηκε για λίγο έγινε το μοιραίο,

με τον μόλις τριών χρονών γιο του να πέφτει στην πισίνα.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Κυριακή με την Αστυνομία να διευρενά την υπόθεση και να τονίζει ότι λόγω της ηλικίας του παιδιού δεν θα δοθούν στην δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Νιώθω απαίσια αυτή την στιγμή, δεν είμαι καθόλου καλά. Μη θυμώσετε μαζί μου που δεν μπορώ να εκφραστώ αυτή την στιγμή, σας ευχαριστώ που με κατανοείτε», ήταν τα λόγια του Τσέχου τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνίστηκε το 2010 στην ΑΕΛ καταγράφοντας 20 συμμετοχές.

Ο στενός φίλος του Τσοντοφάλσκι, Τσοντοφάλσκ Ράντεκ επεσήμανε πως ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ έπαιζε μαζί με τον τρίχρονο γιο του και τις δίδυμες κόρες του (από τον πρώτο γάμο) και το μοιραίο συνέβη όταν εισήλθε στην οικία για να ετοιμάσει σαλάτα.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ στο σημείο έφτασε αμέσως ομάδα πρώτων βοηθειών, εντούτοις παρά τις απέλπιδες προσπάθειες για να κρατήσουν το παιδάκι στη ζωή δεν κατέστει δυνατό.

Η κηδεία του άτυχου παιδιού θα γίνει τη Δευτέρα.

Πηγή: goal.philenews.com

The post Πνίγηκε ο 3χρονος γιος πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα