Πλήγμα για την Εθνική -Αιμάτωμα και θλάση ο Σλούκας

14:52 17/8/2019 - Πηγή: Aixmi

Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι καλά για τον Κώστα Σλούκα. Το χτύπημα που δέχθηκε στο φιλικό ματς με την Ιταλία απεδείχθη σοβαρότερο απ΄ό,τι εκτιμήθηκε αρχικά. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε αιμάτωμα και θλάση στο γαστροκνήμιο, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσει αμέσως ειδικό θεραπευτικό πρόγραμμα.

Έτσι, δεν θα φύγει για την Κίνα μαζί με τους άλλους διεθνείς την προσεχή Τετάρτη. Οι γιατροί θα κρίνουν, με βάση την πορεία της αποθεραπείας του,

αν θα είναι σε θέση να ταξιδέψει αργότερα μόνος του για την Κίνα, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο 29χρονος γκαρντ της Φενέρ θεωρείται υπερπολύτιμός γα την Εθνική μας, καθώς μαζί με τον Νικ Καλάθης συγκροτούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα γκαρντ του κόσμου.

Η ενημέρωση:

«Με αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου διαγνώστηκε ο Κώστας Σλούκας αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης. 

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Κίνα από την Τετάρτη, θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή»

The post Πλήγμα για την Εθνική -Αιμάτωμα και θλάση ο Σλούκας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα