Πέτρος Τατσόπουλος: Μαλ…ας νεοέλληνας αυτός που ψηφίζει Χρυσή Αυγή‏

14:15 5/6/2014 - Πηγή: Aixmi

Καμιά αμφιβολία ότι θα τον χτυπούσε ο Χρυσαυγίτης Νίκος Μίχος μέσα στην ολομέλεια της Βουλής, δεν έχει ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, και εξηγεί ότι ήταν ο Πύρρος Δήμας που τον προστάτευσε.

Ο νεοναζί παλληκαράς του φώναζε «είσαι που…ρα που ‘βολεύεται’ με καρότα» και πετάχτηκε από το έδρανό του, όταν σηκώθηκε ο Πύρρος και του είπε «κάτσε κάτω, γύρνα στη θέση σου» με ύφος που δε σήκωνε πολλά πολλά…

Όπως έγραψε στο facebook

ο χρυσός ολυμπιονίκης μας, μεγάλωσε στο αλβανικό καθεστώς που ήταν βασισμένο στο φόβο, γι αυτό και δεν επιτρέπει σε κανέναν τώρα να φοβίσει τους άλλους…

Ο Πέτρος Τατσόπουλος τον ευχαρίστησε δημοσίως, ενώ μιλώντας στο Star (στην Πόπη Τσαπανίδου ήταν ιδιαίτερα καυστικός και για όσους ψήφισαν τους Χρυσαυγίτες στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές εκλογές.

«Ο ψηφοφόρος αυτός είναι ιδιότυπος τύπος νεοέλληνα λεβεντομαλάκα, που θέλει να μπει και να δείρει, μόνο να δείρει, για αυτό είναι και θρασύδειλος. Χαίρεται όταν οι Χρυσαυγίτες ρίχνουν σφαλιάρες αλλά λουφάζει όταν σκοτώνουν Έλληνες, όπως τον Φύσσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα