Πατέρας έγινε ο Κωστής Χατζηδάκης – Η πρώτη φωτογραφία του γιου του

10:59 21/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Με μεγάλη συγκίνηση “ο χαζομπαμπάς και η χαζομαμά” υποδέχθηκαν τον μικρό Χατζηδάκη στη ζωή και την αγκαλιά τους.
Με ανάρτησή του στο twitter o αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης μοιράστηκε με τους follower τη συγκίνησή του και την πρώτη φωτογραφία του γιου του.

Είναι

βραδινός τύπος! Μας έκανε νάζια ένα 24ωρο, αλλά ο μικρός Χατζηδάκης είναι μαζί μας! Γεννήθηκε στις 20.50’ στο Αρεταίειο. Ο χαζομπαμπάς και η χαζομαμά υποδεχθήκαμε τον Γιάννη μας με μεγάλη συγκίνηση! pic.twitter.com/ESUD0ESZff

— Kostis Hatzidakis (@K_Hatzidakis) December 20, 2017

“Είναι βραδινός τύπος! Μας έκανε νάζια ένα 24ωρο, αλλά ο μικρός Χατζηδάκης είναι μαζί μας! Γεννήθηκε στις 20.50’ στο Αρεταίειο. Ο χαζομπαμπάς και η χαζομαμά υποδεχθήκαμε τον Γιάννη μας με μεγάλη συγκίνηση!«“ ‘εγραψε στην πρώτη του ανάρτηση ο κ. Χατζηδάκης ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τους γιατρούς του Αρεταίειου.

“Ευχαριστούμε το προσωπικό της πανεπιστημιακής γυναικολογικής και μαιευτικής κλινικής του Αρεταίειου νοσοκομείου και ειδικά τον καθηγητή γυναικολογίας Νίκο Βλάχο, την καθηγήτρια αναισθησιολογίας Κατερίνα Μελεμενή και τη μαία Ράνια Νικολοπούλου”.

Ευχαριστούμε το προσωπικό της πανεπιστημιακής γυναικολογικής και μαιευτικής κλινικής του Αρεταίειου νοσοκομείου και ειδικά τον καθηγητή γυναικολογίας Νίκο Βλάχο, την καθηγήτρια αναισθησιολογίας Κατερίνα Μελεμενή και τη μαία Ράνια Νικολοπούλου.

— Kostis Hatzidakis (@K_Hatzidakis) December 20, 2017

The post Πατέρας έγινε ο Κωστής Χατζηδάκης – Η πρώτη φωτογραφία του γιου του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα