Παρουσιαστής του Survival Secrets ο Κώστας Σόμμερ; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

11:22 1/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Δύο ομάδες οι «Κόκκινοι» και οι «Πράσινοι». θα κονταροχτυπηθούν στο Survival Secrets του Epsilon που θα κάνει πρεμιέρα τέλος Αυγούστου. Σύμφωνα με το Peoplegreece.gr, με το νέο ριάλιτι επιβίωσης, «φλερτάρουν», μεταξύ άλλων διάσημων, οι Γιάννης Αϊβάζης, Βίκυ Κουλιανού, Νίκη Ξάνθου, Γιώργος Μανίκας, Εύη Αδάμ, Πηγή Δεβετζή, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Εύα Λάσκαρη, Στέλιος Νιάκαρης και Ιρένε Τροστ.

Επίσης, το youweekly.gr μεταδίδει την πληροφορία ότι παρουσιαστής του reality επιβίωσης θα είναι

ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ.

Το σόου θα μεταδίδεται απευθείας από την παραλία της Κουρούτας στην Ηλεία, ενώ το ilialive.gr έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις προετοιμασίες που γίνονται για την υποδοχή του Survival Secrets. Σύμφωνα με πληροφορίες ο χώρος που θα χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα του «συμβουλίου» του Survival Secrets δεν είναι άλλος απo αυτόν του Ιππικού Ομίλου Κουρούτας. Εκεί γίνονται και οι εργασίες για τις κατασκευές των ξύλινων μέσων που χρησιμοποιηθούν στις δοκιμασίες του παιχνιδιού.

Ακριβώς απέναντι και στις παρυφές του δάσους της Μαραθιάς σε μεγάλη αγροτική έκταση, στήνεται ο στίβος μάχης του παιχνιδιού. Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς αφού όπως λέγεται στις 28 Αυγούστου θα πρέπει να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα