«Παρών» ο Σαμαράς: Δεν υποστέλλω τη σημαία του αγώνα

10:00 7/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε ομιλία του στην Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς επιτέθηκε δριμύτατα στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε σε όλα! Πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμεναν όλοι… Αποδείχθηκε επικίνδυνος για τον τόπο. Και τώρα που η φθορά του γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα, αποδεικνύεται ακόμα πιο επικίνδυνος, ακόμα πιο δηλητηριώδης, ακόμα πιο ανεύθυνος και αδίστακτος.

Τώρα κινδυνεύει πραγματικά η σχέση μας με την Ευρώπη, η ασφάλεια της χώρας, και η ίδια η Δημοκρατία μας».

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση πως «παριστάνει ότι θέλει να ελέγξει τη «διαπλοκή»» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσα να μιλήσω για κυβερνητική φαρσοκωμωδία ή και για τσίρκο ακόμα. Γιατί όταν πας από το «ουάου» του κ. Βαρουφάκη, στο «νιάου» της… γάτας των Ιμαλαΐων, τότε, προφανώς, έχεις, ως κυβέρνηση, απόλυτα αυτοδιασυρθεί».

Όσον αφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ν.Δ σημείωσε: «Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να δώσει ξανά αληθινή ελπίδα στον τόπο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί να τα καταφέρει. Κι είμαστε όλοι δίπλα του».

Ο ίδιος δηλώνει «παρών» και ότι δεν υποστέλλει τη σημαία του αγώνα.

«Ξέρετε πως αυτά που πιστεύω, τα παλεύω πάντα. Και “μόνος και μετά πολλών”… Ξέρετε ότι δεν υποστέλλω τη σημαία του αγώνα. Δεν το έκανα ποτέ στο παρελθόν, ούτε και πρόκειται να το κάνω… Είμαι παρών, είμαι μαζί σας, είμαι δίπλα σας… Αυτή την Ελλάδα που ονειρευόμαστε θα την φτιάξουμε όλοι μαζί» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα