Παρέμβαση Άρειου Πάγου για διαρροή εγγράφων για τη Σ. Αραβία

19:49 28/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά την παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου στην Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες πώλησης του επίμαχου στρατιωτικού υλικού, ο Άρειος Πάγος διέταξε δεύτερη έρευνα. Έτσι λοιπόν σε εξέλιξη βρίσκεται διπλή έρευνα για την υπόθεση της συμφωνίας πώλησης στρατιωτικού υλικού από τη χώρα μας στη Σαουδική Αραβία.

Η κα Δημητρίου διέταξε έρευνα για τη «διαρροή» των εγγράφων που αφορούσαν τις συνθήκες συμφωνίας πώλησης, θέμα που έχει προκαλέσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση. Η παραγγελία της

Εισαγγελέως απευθύνεται στο Στρατοδικείο, και ζητά να ερευνηθεί, αν τα έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν ήταν πράγματι διαβαθμισμένα και αν υπήρχε διαρροή παρά το νόμο.

Αν διαπιστωθούν ευθύνες και πέραν των στρατιωτικών προσώπων, η έρευνα θα συνεχιστεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τους υπολοίπους.

The post Παρέμβαση Άρειου Πάγου για διαρροή εγγράφων για τη Σ. Αραβία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα