Παραμένει νοσηλευόμενος ο Στάθης Ψάλτης – Δίνει μάχη για τη ζωή του

12:23 27/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Μάχη για τη ζωή του φαίνεται πως δίνει ο Στάθης Ψάλτης καθώς νοσηλεύεται εδώ και δέκα ημέρες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».

Υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις, ενώ οι θεράποντες ιατροί του και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Στο πλευρό του βρίσκεται η δεύτερη σύζυγός του Χριστίνα, ενώ κοντά του είναι και η πρώτη σύζυγος Κάτια με την κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας. Επίσης, στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκαν συνάδελφοι, μεταξύ των οποίων ο Λάκης Λαζόπουλος

και ο Κώστας Πρέκας, ενώ κάποιοι από τον στενό επαγγελματικό χώρο του μιλάνε για πολύ «σοβαρή κατάσταση».

«Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής», περιγράφει πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον στην εφημερίδα «Espresso».

Ολα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στην Πτολεμαΐδα για να παίξει μαζί με άλλους πρωταγωνιστές στην επιθεώρηση «Ολοι μαζί… τη φάγαμε», στο πλαίσιο μιας μεγάλης περιοδείας στην περιφέρεια, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ από τη μύτη του έτρεχε αίμα. «Οι γιατροί τού συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία που έκανε και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που του διέγνωσαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα