Παρ’ ολίγον τραγωδία στη Βουλή: Υπάλληλος βρέθηκε να αιωρείται στο κενό!

18:01 22/2/2013 - Πηγή: Aixmi

Απίστευτο είναι το περιστατικό που συνέβη το πρωί στην αίθουσα Ολομέλειας της Βουλής, όταν μία υπάλληλος, η οποία εργαζόταν στον θόλο του κτιρίου, ξαφνικά βρέθηκε κρεμασμένη στο κενό. Το ατύχημα συνέβη όταν -κατά πάσα πιθανότητα εξαιτίας της νεροποντής που έπεφτε από τα ξημερώματα στην Αθήνα- έσπασαν τα τζάμια του θόλου και η υπάλληλος βρέθηκε να αιωρείται για λίγα λεπτά στο κενό, ευτυχώς έχοντας τη δύναμη να κρατηθεί.

Τη στιγμή που τα θραύσματα έπεσαν μέσα στην αίθουσα, στα υπουργικά έδρανα

βρίσκονταν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, χωρίς όμως ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Η υπάλληλος, η οποία έχει κοπεί και στα δύο χέρια, οδηγήθηκε στο Ιατρείο της Βουλής προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ το περιστατικό καθυστέρησε την έναρξη της συνεδρίασης.

Από την τεχνική υπηρεσία της Βουλής πάντως, έγινε γνωστό ότι είχαν τηρηθεί όλα τα μέτρα ασφάλειας καθώς και ότι η υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας ήταν δεμένη με ζώνη ασφάλειας, αλλά γλίστρησε με αποτέλεσμα να σπάσουν γυαλιά του θόλου.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο Χρήστος Σταϊκούρας εξυμνώντας τους υπαλλήλους της Βουλής για την προσπάθειά τους να διατηρήσουν ασφαλή την αίθουσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα