Παππάς προς βουλευτές ΝΔ: Κόφτε το κατενάτσιο και παίξτε μπάλα

20:10 11/2/2016 - Πηγή: Aixmi

«Κόφτε το κατενάτσιο και μπείτε στο γήπεδο να παίξετε μπάλα», συνέστησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στην αντιπολίτευση, η οποία ζητούσε από τη Βουλή να μην συζητηθεί η τροπολογία που αφορά την διενέργεια διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Είναι προφανές όtι εσείς επί 25 χρόνια ζήσατε μαζί με το καθεστώς της ανομίας. Η αντιπολίτευση έχει βάλει στο τραπέζι ένα επιχείρημα: ότι βιαζόμαστε. Εσείς δεν βιαζόσασταν καθόλου. Το πανελλήνιο καταλαβαίνει γιατί εσείς ζήσατε επί 25 χρόνια μαζί και

με το καθεστώς της ανομίας. Δεν δέχομαι το επιχείρημα ότι εμείς αιφνιδιάσαμε. Το νομοσχέδιο έχει ψηφιστεί πριν από 3,5 μήνες και είπαμε ότι είναι το πρώτο βήμα. Ακούγαμε προφάσεις εν αμαρτίαις. Την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ καλέσαμε την αξιωματική αντιπολίτευση να συμβάλλει για να συγκροτηθεί ΕΣΡ. Περιμέναμε τις εσωκομματικές διαδικασίες της ΝΔ. Ερχόμαστε τώρα και βλέπουμε την τελευταία πράξη του δράματος», υποστήριξε ο Νίκος Παππάς και συμπλήρωσε χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικό όρο:

«Κόφτε το κατενάτσιο και μπείτε στο γήπεδο να παίξετε μπάλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα