Παππάς: Κροκοδείλια τα δάκρυα της ΝΔ για τους εργαζόμενους- Ειλικρινή τα δάκρυά της για τους καναλάρχες

20:43 31/10/2016 - Πηγή: Aixmi

«Κροκοδείλια τα δάκρυα της ΝΔ για τους εργαζόμενους. Ειλικρινή τα δάκρυά της για τους καναλάρχες», σχολιάζει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σχετικά με την πρόταση νόμου της ΝΔ για την αδειοδότηση των καναλιών.

Ο κ. Παππάς σημειώνει, σε απάντησή του για την πρόταση νόμου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι «οι μοναδικές επί τις ουσίας διαφοροποιήσεις που φέρνει η πρόταση νόμου της ΝΔ για την αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών, σε σχέση με τον ισχύοντα νόμο, είναι:

1. Καταργεί το κατώτατο όριο εργαζομένων, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

είχε ορίσει στους 400 πλήρους απασχόλησης εργαζόμενους ανά κανάλι.

2. Καταργεί τον διαγωνισμό και τον αντικαθιστά από «αδειοδοτική διαδικασία», η οποία ελαχιστοποιεί το τίμημα που θα εισπράξει το ελληνικό Δημόσιο».

«Κροκοδείλια τα δάκρυα της ΝΔ για τους εργαζόμενους, λοιπόν. Ειλικρινή τα δάκρυά της για τους καναλάρχες», υπογραμμίζει.

Επιπλέον, ο υπουργός Επικρατείας τονίζει: «Κατά τα άλλα, η πρόταση νόμου της ΝΔ επαναλαμβάνει, προς το χαλαρότερο, τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος 4339/15, στα άρθρα 1-15. Σε αυτά ακριβώς τα άρθρα τα οποία η ΝΔ θέλει να καταργήσει. Σε αυτόν ακριβώς τον νόμο, ο οποίος -στις βασικές του διατάξεις- υπερψηφίστηκε με πλειοψηφία σημαντικά ευρύτερη της κυβερνητικής».

Keywords
Τυχαία Θέματα