Παπανδρέου: Δεν ζητάμε συγγνώμη, κάναμε το χρέος μας (BINTEO)

13:59 26/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Με νέα εμφάνιση απηύθυνε λόγο στην Πάτρα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος αποφάσισε να ξυρίσει το μουστάκι του!

Ο κ. Παπανδρέου

μιλώντας σε φίλους και μέλη του κινήματος εξαπέλυσε διπλή επίθεση κατά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ τους οποίους κατηγόρησε για έλλειψη πραγματικούς προγράμματος μεταρρυθμίσεων, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε πως ο δρόμος που επέλεξε και χάραξε επί των ημερών του στην πρωθυπουργία της χώρας ήταν μεν σκληρός, ως προς τη λήψη των μέτρων αλλά περιελάμβανε και μεταρρυθμίσεις μέσω των οποίων η ελληνική οικονομία θα βάδιζε σύντομα στο δρόμο της ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ πρόσθεσε πως από το 2012 έχουν να ανακοινωθούν ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στη χώρα, τονίζοντας πως τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ παγιδεύουν την ελληνική κοινωνία με ψεύτικα διλήμματα .

«Αριστερά και δεξιά μόλις έκατσαν στις καρέκλες της εξουσίας έχασαν την αντιμνημονιακή τους ρητορική» είπε ο Γ. Παπανδρέου κατηγορώντας τους επίσης, πως αντί να ασχολούνται με την πραγματικότητα επιδίδονται σε κομματικούς σκυλοκαβγάδες.

Αναφερόμενος στην απόφαση του Εurogroup ανέφερε πως ήταν λίγο καλύτερες του αναμενομένου, αλλά οι αποφάσεις αυτές ήταν αποτέλεσμα ενός δειλού και στενόμυαλου συμβιβασμού ειδικά για το χρέος.

Σε ό,τι αφορά το παρελθόν και τη διακυβέρνηση της χώρας επί των ημερών του δήλωσε πως «Δεν ζητάμε συγγνώμη, κάναμε το χρέος μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα