Παντρεύτηκε ο Σίμος Κεδίκογλου την αγαπημένη του Ελισσάβετ

22:04 28/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Την αγαπημένη του Ελισσάβετ Κατσιμάκη παντρεύτηκε ο Σίμος Κεδίκογλου και ανήρτησε μια φωτογραφία τους από το μυστήριο στον λογαριασμό του στο Twitter όπου έγραψε:
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!! pic.twitter.com/3aoYxkamg2

— Simos Kedikoglou (@SimosKedikoglou) June

28, 2018

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλα Ευβοίας. Το ζευγάρι επέλεξε τη Χαλκίδα για αυτή την ιδιαίτερη μέρα της ζωής του αφού είναι ο τόπος καταγωγής του πολιτικού.

Κουμπάροι ήταν στενοί φίλοι του ζευγαριού. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο λόγω του ότι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχασε τον περασμένο Ιανουάριο τον πατέρα του, Βασίλη Κεδίκογλου.

Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του Σίμου Κεδίκογλου, καθώς ο «γαλάζιος» βουλευτής είχε ένα σύντομο γάμο το 1999 με την ηθοποιό και γνωστό μοντέλο, Τζίνα Αλιμόνου.

Η 31χρονη Ελισάβετ έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει φωτογραφηθεί για καμπάνιες μεγάλων μαρκών μεταξύ άλλων Michael Kors και Donna Karan. Ενώ, εκτός από την καριέρα της στο μόντελινγκ, ασχολείται με τη φωτογραφία σε επαγγελματικό επίπεδο.

The post Παντρεύτηκε ο Σίμος Κεδίκογλου την αγαπημένη του Ελισσάβετ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα