Παντρεύτηκαν κρυφά οι Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ; (ΕΙΚΟΝΑ)

13:44 12/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Μία φωτογραφία της ντυμένη στα λευκά και με ένα πλατύ χαμόγελο που ανήρτησε ο μπαμπάς της διάσημος country καλλιτέχνης Μπίλι Ρέι Σάιρους στο instagram του, ήταν η αφορμή να φουντώσουν οι φήμες ότι η popstar παντρεύτηκε στα κρυφά με τον αγαπημένο της, ηθοποιό, Λίαμ Χέμσγουορθ.

Whoa! Don't jump the gun. Been at work #StillTheKing Glad to see so many love @MileyCyrus

the same as I do #happy

A post shared by Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus) on Mar 11, 2017 at 9:22am PST

Οι δυο τους είχαν σχέση, ενώ αρραβωνιάστηκαν το 2012 και χώρισαν το 2013. Ωστόσο έπειτα από τρία χρόνια χωρισμού και τις περιπέτειες που έζησαν ο καθένας, το ζευγάρι αποφάσισε να επανασυνδεθεί… Λίαμ Χέμσγουορθ και Μάιλι Σάιρους ζουν ξανά τον έρωτά τους από το 2016 ενώ αποφάσισαν να ξαναρραβωνιαστούν…

Ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για καλοκαιρινό γάμο, η φωτογραφία της ευτυχισμένης Μάιλι άναψε φωτιές στο διαδίκτυο. Ο Μπίλι Ρέι έγραφε στη λεζάντα «είμαι χαρούμενος που είσαι ευτυχισμένη» και όλοι έκαναν λόγο για τη γαμήλια ευτυχία της κόρης του.

Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τον κρυφό γάμο, ο Μπίλι Ρέι ανήρτησε την ίδια φωτό με τη διευκρίνιση ότι προέρχεται από τα παρασκήνια της κοινής μουσικής τους δουλειάς. «Μην πυροβολείτε!» γράφει χαριτολογώντας ο country music σταρ που τη δεκαετία του ’90 και του 2000 υπήρξε σουπερστάρ και σύμβολο του σεξ.

Αυτό που δεν παρατήρησε κανείς απ’ όσους είδαν αρχικά τη φωτογραφία ήταν ο αντικατοπτρισμός της ίδιας της Μάιλι πάνω στην ανηρτημένη φωτογραφία.

Whoa! Don't jump the gun. Been at work #StillTheKing Glad to see so many love @MileyCyrus the same as I do #happy

A post shared by Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus) on Mar 11, 2017 at 9:22am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα