Πάνος Καμμένος: Επιβεβαιώνομαι που μίλησα για ομηρία

11:13 22/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Άμυνας σχολιάζει τις δηλώσεις Ερντογάν για ανταλλαγή των 8 Τούρκων αξιωματικών τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για το πραξικόπημα με τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Ο κ. Καμμένος τονίζει ότι επιβεβαιώνεται όταν μίλησε για ομηρία και επισημαίνει ότι η άμεση απελευθέρωση των ομήρων είναι η λύση.

«Όταν

μίλησα για ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών δέχτηκα ακόμη μια φορά επίθεση, χλευασμό δυστυχώς επιβεβαιώνομαι με την «πρόταση ανταλλαγής». Η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των Λαών μας, η άμεση απελευθέρωση των ομήρων η λύση» έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος.

Όταν μίλησα για ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών δέχτηκα ακόμη μια φορά επίθεση, χλευασμό δυστυχώς επιβεβαιώνομαι με την «πρόταση ανταλλαγής». Η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των Λαών μας, η άμεση απελευθέρωση των ομήρων η λύση https://t.co/QV3mfWuWbX

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) April 22, 2018

The post Πάνος Καμμένος: Επιβεβαιώνομαι που μίλησα για ομηρία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα