«Πανηγυρίζει» ο Ρουβίκωνας για την άδεια στον Κουφοντίνα

16:41 9/11/2017 - Πηγή: Aixmi

«Πανηγυρίζει» ο Ρουβίκωνας για την χορήγηση της άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Σε ανάρτησή της η αναρχική ομάδα ανέφερε ότι «η άδεια άργησε χρόνια» καθώς «ο Κουφοντίνας δεν έδινε – δεν έδωσε – τη «δήλωση μετανοίας» που του ζητούσε το Καθεστώς».

«Δεν βγήκε να αποκηρύξει τη δράση του. Δεν είπε «έκανα λάθος». Δε λύγισε, παρόλο που δεν υπάρχει τίποτε πιο δελεαστικό για έναν αιχμάλωτο απ’ την – έστω στιγμιαία – απελευθέρωση του. Δεν εμφάνισε τις Ιδέες του σαν «σφάλματα του παρελθόντος». Δεν

τις ξεφτίλισε. Έτσι τις κράτησε ζωντανές», αναφέρεται επίσης στην ανάρτηση, η οποία κατέβηκε μετά από λίγη ώρα.

Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:
«Ανάσα λευτεριάς για τον επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα, μετά από 15 χρόνια εγκλεισμού.
Η άδεια – ενώ τη δικαιούταν – άργησε χρόνια. Άργησε, καθώς ο Κουφοντίνας δεν έδινε – δεν έδωσε – τη «δήλωση μετανοίας» που του ζητούσε το Καθεστώς. Δεν βγήκε να αποκηρύξει τη δράση του. Δεν είπε «έκανα λάθος». Δε λύγισε, παρόλο που δεν υπάρχει τίποτε πιο δελεαστικό για έναν αιχμάλωτο απ’ την – έστω στιγμιαία – απελευθέρωση του. Δεν εμφάνισε τις Ιδέες του σαν «σφάλματα του παρελθόντος». Δεν τις ξεφτίλισε. Έτσι τις κράτησε ζωντανές«.

The post «Πανηγυρίζει» ο Ρουβίκωνας για την άδεια στον Κουφοντίνα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα