Πάγκαλος: οι Πανεπιστημ​ιακοί καθηγητές είναι διεφθαρμέν​οι

21:10 14/8/2012 - Πηγή: Aixmi

Ο Θόδωρος Πάγκαλος δεν έμεινε μόνο στα όσα έγραψε στο ηλεκτρονικό βιβλίο του με τον προκλητικό τίτλο «Μαζί τα φάγαμε».

Επανήλθε με νέες δηλώσεις (στο πρωινό του Σκάι με τον Βασίλη Λυριτζή) και είπε ότι ο τίτλος του βιβλίου του θα έπρεπε να είναι «Μαζί τα τρώμε», διότι εξακολουθούμε -όπως ισχυρίστηκε- να τα τρώμε μαζί! Εννοώντας τους φοροφυγάδες, όσους παίρνουν μαϊμού συντάξεις και επιδόματα

-και ξεχνώντας, βεβαίως, να εξαιρέσει τα εκατομύρια των συνεπών Ελλήνων που εκπληρώνουν στο ακέραιο τις υποχρεώσεις τους.

Έτσι, για μιά ακόμη φορά, υπέπεσε στο έγκλημα της γενίκευσης.

Στο στόχαστρό του ιδιαίτερα έβαλε τους Πανεπιστημιακούς καθηγητές, τους οποίους -ούτε λίγο ούτε πολύ- αποκάλεσε «διεφθαρμένους»! Άκουσε, όμως, τις ενστάσεις των δημοσιογράφων και έσπευσε να διεκρινίσει ότι δεν τα χρηματίζονταν, αλλά είχαν πελατειακές σχέσεις με τους φοιτητές τους. «Αυτοί έκαναν πως δίδασκαν και οι άλλοι πως διδάσκονταν», είπε!

Για να προσθέσει ότι η τρικομματική κυβέρνηση ενέδωσε στον εκβιασμό των καθηγητών και άλλαξε ένα νόμο που είχε ψηφιστεί από 250 βουλευτές.

Χωρίς να εξηγεί, βεβαίως, ποιον εκπροσωπούσαν εκείνοι οι βουλευτές, της προηγούμενης Βουλής. Όταν το ΠΑΣΟΚ είχε στα χαρτιά 160 βουλευτές και μόλις έγιναν εκλογές έπεσε στους 40. Και όταν το ΛΑΟΣ είχε 15 βουλευτές και στις εκλογές βρέθηκε εκτός Βουλής…

Keywords
Τυχαία Θέματα