Πάγκαλος μαινόμενος: Κυβέρνηση Τσίπρα; Να αυτοκτονήσουμε… -Ο Κουβέλης; Άχρηστος κομμουνιστής‏

22:49 30/6/2013 - Πηγή: Aixmi

Απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Φώτη Κουβέλη, επιφυλάσσει ο Θόδωρος Πάγκαλος, ενώ μιλά με θετικά λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά και με λιγότερη…ξινίλα για τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

«Εικονική πραγματικότητα είναι ο αρχηγός του Σύριζα και οι σαχλαμάρες που λέει από το μπαλκόνι, αν τον δούμε δε κυβέρνηση θα πρότεινα να αυτοκτονήσουμε όλοι παρέα…»

Για τη ΔΗΜΑΡ: «Οι άνθρωποι είναι κομμουνιστές, δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη Σοβιετική Ένωση και την ψευδαίσθηση ότι ο δημόσιος τομέας μπορεί να προσφέρει ιδανική ζωή σε όλους».

Για τον Φώτη Κουβέλη: «Δεν ήθελε να απολυθεί κανένας και ποτέ από το δημόσιο. Απεδείχθη ότι ήταν άχρηστος για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία και δεν ήταν καν επαρκής για να προκαλέσει μείζονα κρίση. Επέλεξε να οδηγηθεί στο πολιτικό περιθώριο, ίσως τελικά επειδή του αρέσει»…

Για τον Αντώνη Σαμαρά: «Οι βασικές κινήσεις του είναι σωστές, η αποτίμηση του έργου του είναι θετική».

Για τον Βαγγέλη Βενιζέλο: «Η επιλογή του να μείνει στην κυβέρνηση ήταν ορθή, αν ακολουθούσε τον Κουβέλη θα οδηγείτο στο περιθώριο και, ίσως, εκτός Βουλής. Η φράση ‘έχουμε σιχαθεί Σαμαρά -Βενιζέλο’, που είχα γράψει στο twitter, εννοείται πως ακυρώνεται. Ήταν έκφραση θυμικού. Δεν σημαίνει αυτό ότι αγάπησα ξαφνικά τον Βενιζέλο, αλλά του εύχομαι επιτυχία»…

O Θόδωρος Πάγκαλος μίλησε στην Καθημερινή και τον Κωνσταντίνο Ζούλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα